Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Toevoegingen januari 2009 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
zondag, 11 januari 2009 11:19

Ondanks de feestdagen heb ik niet stil gezeten en is er weer veel nieuws. Zo is IkZieZeGliefen opgenomen in Egypt Ring en zijn er wederom 3 nieuwe fotoalbums geplaatst, samen goed voor 757 foto's. Ook is er het Egyptologisch Nieuws van december/januari, zijn er 2 nieuwe panorama foto's en uiteraard een nieuwe poll.

Nieuw fotoalbum: Zaterdag 1-11-2008. 252 Foto's van het Dal der Koninginnen, Deir el-Medina en de 'dodentempel' van Merenptah.

Nieuw fotoalbum: Zondag 2-11-2008. 274 Foto's van o.a. de Qoernatempel, een complete (!) weergave van de kleine graven van Roy en Sjoeroy, evenals foto's van de graven van al-Assasif en TT167.

Nieuw fotoalbum: Maandag 3-11-2008. 231 Foto's, allen genomen fietsend naar het Dal der Koningen, in het Dal zelf en zelfs in enkele graven!

Nieuwe panoramafoto's. Tot voor kort was alleen een panoramafoto van Tanis op IkZieZeGliefen te vinden. Nu zijn daar 2 panoramafoto's bijgekomen; beide van Deir el-Medina, maar elk van een tegenoverliggende zijde genomen. Grappig detail is dat de foto's op de dag nauwkeurig 5 jaar na elkaar zijn genomen. De meest recente van mijn laatste reis in november 2008. Let op, deze foto is met zijn 12 MB behoorlijk groot.
 
Egyptologisch nieuws december 2008/januari 2009. Het belangrijkste nieuws van afgelopen december en enkele nieuwsfeitjes van deze maand, waaronder de vondst van de mummie van (waarschijnlijk) Sesjesjet.

Bugfix: Waarschuwing in Chrome en laad-problemen in Internet Explorer opgelost. Deze problemen zijn beide opgelost met het verwijderen van een stukje code die mogelijk is achtergebleven nadat IkZieZeGliefen.nl in 2007 gehackt was.
 
Egypt Ring. Sinds een week is IkZieZeGliefen.nl toegelaten tot Egypt Ring; een besloten groep van websites van serieuze amateur-egyptologen. Egypt Ring wordt beheert door Thierry Benderitter, bekend van Osirisnet.net en EEF NEWS.
 
Uitslag vorige poll: Het 'Luxor Development Project': goed idee of niet? Van de 9 stemmen, gingen er 4 naar 'Ja, maar ik heb wel mijn bedenkingen' en is daarmee de winnaar van deze poll.
 
Nieuwe poll: Heeft deze poll (nog) bestaansrecht? De steeds lager wordende respons van de semi-maandelijkse poll doet mij steeds vaker afvragen of deze nog moet blijven bestaan. Uw mening wordt uiteraard zeer op prijs gesteld, hoewel het niet geven van een mening over dit onderwerp eigenlijk ook een antwoord op de vraag is. ;-)

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 00:55