Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Toevoegingen november 2008 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
zondag, 30 november 2008 19:46

Zoals u wellicht al wist, ben ik enkele weken geleden terug gekeerd van een weekje Luxor. U begrijpt dat dit weer de nodige foto's heeft opgeleverd. Ruim 1500 om precies te zijn. Ik ben dan ook in staat geweest ruim de tijd te nemen in ieder monument en soms zelfs foto's te maken op plekken waar dit normaal niet toegestaan is.
Het verwerken van deze foto's kost veel tijd, maar een selectie van 158 foto's kunt u nu alvast bekijken op de website.

Daarnaast zijn er nog wat kleine dingetjes verandert aan de website en is het nieuwsoverzicht van november 2008 op de website te vinden.

Ik maakte er in de vorige nieuwsbrief al even melding van: het Egyptologisch Nieuwsoverzicht 2008 in het egyptologisch magazine Ta-Mery (binnenkort te verschijnen). Het 'slechte' nieuws is dat u donateur van het Huis van Horus & Mehen moet zijn om een exemplaar van Ta-Mery in handen te krijgen. Het goede nieuws is dat het Nieuwsoverzicht halverwege december ook op IkZieZeGliefen.nl te lezen is!

Egyptologisch Nieuws november 2008. Natuurlijk heeft u gehoord van de piramidevondst in Sakkara, maar er is uiteraard nog veel meer gebeurd! Zo is bijvoorbeeld Sinterklaas in Cairo aangekomen en kunt u meer lezen over de 'verborgen' kamer die Bob Brier in de piramide van Choefoe gevonden zegt te hebben. 

Fotoselectie Egyptereis najaar 2008. Zoals gezegd kunt u onder het kopje 'Foto-albums' een algemene selectie van 158 foto's van mijn laatste Egyptereis vinden. Alle foto's in dit fotoalbum zijn voorzien van toelichting/commentaar.
Aan het volledige overzicht van 1500 foto's en een 20-tal filmpjes wordt nog hard gewerkt.

Kleine wijzigingen fotoalbums. Omdat ik dit jaar 2 maal naar Egypte ben geweest heb ik de fotoalbums met de naam 'Egyptereis 2008' veranderd in 'Egyptereis voorjaar 2008'.
Tevens heb ik de icoontjes die een mapje voorstelden, vervangen door een nieuw icoontje die thematisch wat beter aansluit.

Menuknop Reisprogramma's. Voortaan staan de programma's van mijn Egypte-reizen onder een menuknop met de naam 'Reisprogramma's' om het menu niet nodeloos lang te maken. Voorheen hadden de reisprogramma's elk hun eigen menuknop.

Uitslag oude poll. Met maar liefst 21 stemmen was de vraag 'Wat vindt u het mooiste of meest bijzondere Egyptische monument?' een van de drukste polls in de jonge geschiedenis van IkZieZeGliefen.nl. Duidelijke winnaars zijn de tempels van Abydos, op de voet gevolgd door Karnak tempels en het Dal der Koningen.

Nieuwe poll. U kunt nu uw stem uit brengen op de vraag: 'Het "Luxor Development Project": goed idee of niet?'. Ik ben benieuwd naar uw mening!

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 00:58