Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Toevoegingen augustus 2008 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
zaterdag, 23 augustus 2008 02:20

Het is deze maand nogal stil geweest rondom IkZieZeGliefen.nl. Een van de oorzaken hiervoor is het feit dat ik tot november geen nieuwe foto's meer op de website te plaatsen heb.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik stil heb gezeten. De andere voorname oorzaak voor de stilte op deze website is namelijk te vinden in mijn activiteiten voor het Huis van Horus & Mehen. Voor velen van u zal dit geen nieuws zijn. Wat wel nieuws is, leest u hieronder.

Egyptologisch Nieuws augustus 2008. Met het verschijnen van de sterk vernieuwde nieuwsbrief van het Huis van Horus & Mehen staat er voortaan ook iedere maand een egyptologische nieuwsrubriek op IkZieZeGliefen.nl!
Mocht u de nieuwsbrief van het Huis van Horus & Mehen niet ontvangen hebben of zich hier (nog) niet voor hebben aangemeld, dan vindt u in 'Egyptologisch Nieuws augustus 2008' een link naar de nieuwsbrief.
 
IkZieZeGliefen.nl in het nieuws. Zoals u wellicht weet is EEF (Egyptologists Electronic Forum) een begrip voor egyptologen wereldwijd. Op 8 augustus jl. verscheen EEF NEWS (522) met daarin onder andere een kort stukje over IkZieZeGliefen.nl (met dank aan Aayko Eyma)!
Ook in het Nederlandstalige Egypte forum Pr Kmt wordt IkZieZeGliefen.nl genoemd tijdens een interview met egyptoloog Huub Pragt. Klik hier voor het interview (opent in nieuw scherm).
 
Uitslag vorige poll. Op de vraag 'Kent u het nieuwe Nederlandstalige, egyptologische magazine Ta-Mery al?' antwoordden 7 mensen positief. 5 Mensen gaven aan het blad niet te kennen, maar kennen het nu dus wel. :-)
 
Nieuwe poll. Zoals u in Egyptologisch Nieuws kunt lezen, wordt er gewerkt aan een Sound & Light show voor de beroemde tempels van Seti I en Ramses II in Abydos. Ik hoor graag uw mening hier over!

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 00:58