Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Toevoegingen juli 2008 (laatste foto's voorjaarsreis 2008!) PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
woensdag, 23 juli 2008 23:57

Het voelt een beetje als de voltooiing van een levenswerk en het heeft ondergetekende dan ook de nodige uurtjes gekost, maar hier zijn ze dan: de laatste 4 fotoalbums van mijn Egyptereis voorjaar 2008! Tezamen goed voor het recordaantal van 635 foto's! 

Nieuw fotoalbum: Donderdag 21 februari. 161 Foto's van onder meer Ihnasia el-Medina (het oude Herakleaopolis), el-Bahnasa (het oude en beroemde Oxyrynchus) en het Beni Suef Museum.

Nieuw fotoalbum: Vrijdag 22 februari. 146 Foto's van een prive-excursie: terwijl de rest van het reisgezelschap een bezoek bracht aan de kloosters van Wadi Natroen zijn enkelen (waaronder ondergetekende) op eigen gelegenheid op bezoek geweest bij de piramiden van Dasjoer, het Imhotep-museum en enkele mastabas te Sakkara.

Nieuw fotoalbum: Zaterdag 23 februari. 187 Foto's. Het was druk, koud en mistig en alle mastabas die we gepland hadden te bezoeken bleken gesloten, maar desondanks was dit bezoek aan het Gizeh-plateau weer alleszins de moeite waard. We hebben namelijk enkele unieke graven kunnen bezichtigen en er hier zelfs foto's mogen maken. Uiteraard zonder flitser.

Nieuw fotoalbum: Zondag 24 februari. 141 Foto's van dit sluitstuk van de reis. Maar niet voordat we een poging ondernamen de opgravingen van het Leidse team in Sakkara te bezoeken, wat helaas mislukte. Daarom hebben we het Imhotep-museum aangedaan, evenals enkele mastabas. In het eind van de middag toog de hele groep weer met het vliegtuig huiswaarts. Het einde van een veelbewogen reis!

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 00:59