Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Toevoegingen juni 2008 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
maandag, 02 juni 2008 22:54

Nieuw fotoalbum: Donderdag 14 februari.  Maar 50 foto's in dit album, maar wel met de nodige moeite verkregen! Na een vreselijk koude overnachting in de woestijn bezochten we een schitterende, maar moeilijk te bereiken rotsinscriptie van koning Sechemchet (Oude Rijk) in de Wadi Maghara en de talrijke, maar aanzienlijk minder indrukwekkende inscripties van de Wadi Moekattab.

Nieuw fotoalbum: Vrijdag 15 februari. 108 Foto's van een van de beroemdste plaatsen in de Sinai: Mount Sinai / Mozesberg! Extreem vroeg opstaan leverde ons een lange, ijskoude klim en een schitterende zonsopkomst op. Minstens even belonend was evenwel de terugtocht naar beneden. Maar oordeelt u vooral zelf! 

Nieuw fotoalbum: Zaterdag 16 februari. Deze welverdiende 24 uur rust in 'toeristenparadijs' Sharm el-Sheikh worden weergegeven in 69 foto's met als voornaamste thema de rijkdom aan koraal en vis van de Rode Zee. Genomen door de glazen bodem van een boot met alle reflecties, stof, krassen, verkleuringen, luchtbellen onder het glas, etc. zijn de foto's van slechte kwaliteit maar geven hopelijk toch een aardig beeld van deze natuurpracht.

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 01:06