Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Nieuwe toevoegingen eind april 2008 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
maandag, 28 april 2008 02:43

·      Nieuw fotoalbum: Maandag 11 februari.  Maar liefst 272 foto's heb ik van deze ene dag bewaard en voor u beschikbaar gesteld. Op het programma stonden Boebastis en Tanis.

Nieuw onderdeel: Programma reis 2008. Net als van mijn Egyptereis van 2007 heb ik een onderdeel aan het menu toegevoegd waarmee u direct in het juiste fotoalbum kunt komen, wanneer u op zoek bent naar foto's van een specifiek onderwerp. Alle onderwerpen van het programma staan vast genoemd en naar mate hier foto's voor beschikbaar komen, zal ik de koppelingen naar desbetreffende albums activeren.

·      Nieuw onderdeel: Panoramafoto's. In een poging de mogelijkheden van mijn fotocamera te testen heb ik in Tanis een stel foto's genomen met de bedoeling deze thuis aan elkaar te plakken tot een groot panorama van de Amon-tempel. Het resultaat bevalt mij zo goed (mede met dank aan Raju), dat ik voornemens ben bij gelegenheid meerdere panoramafoto's te gaan maken en deze in dit nieuwe onderdeel van de website te plaatsen. 

Magische grens bezoekersaantallen doorbroken. Kort na het versturen van mijn vorige nieuwsbrief doorbrak de bezoekersteller op IkZieZeGliefen.nl de magische grens van 10.000! En dat na iets meer dan een jaar na de geboorte van de website. Daar wilde ik bij deze toch even bij stil staan.

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 01:09