Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Toevoegingen mei 2008 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
maandag, 19 mei 2008 23:52

Allereerst een belangrijke mededeling voor mensen die mijn website als Favoriet in hun internetbrowser hebben opgeslagen of ernaar verwijzen vanaf een eigen website:
Onlangs heb ik een aanpassing aan de website gedaan waardoor u bij intypen van www.ikziezegliefen.nl niet meer omgeleid wordt en de website dus sneller laad, maar het betekent ook dat u mogelijk uw Favoriet aan moet passen. Als u bij het bezoeken van de website geconfronteerd wordt met de boodschap "Binnenkort is de url http://www.IkZieZeGliefen.nl/JOOMLA niet meer in gebruik", dan heeft u nog tot 1 juni as. de tijd om uw favoriet of link aan te passen. Daarna werken deze niet meer.

Nieuw fotoalbum: Dinsdag 12 februari.  Maar liefst 118 foto's heb ik van deze dag bewaard en voor u beschikbaar gesteld. Een zeer uitgebreid bezoek aan de opgravingen van Pelusium/Tell Farama bracht ons grote verassingen en een onverwachts bezoek aan de Moses-bronnen maakten de dag compleet.
 
Nieuw onderdeel: Woensdag 13 februari. Wederom een zeer bijzondere dag met aan het begin een bezoek aan een heetwaterbron, een jeeptocht en een prachtige, stevige wandeling door de woestijn om uiteindelijk de afgelegen tempelruines van Serabit el-Chadim te bezoeken. Niet voor niets dus 224 foto's!

Mocht u graag nieuws lezen over het Oude Egypte, dan kan ik het EEF NEWS van harte aanbevelen. In het onderdeel 'Links' in het menu aan de linkerkant vindt u een link naar de website van de nieuwsbrief. Houd er rekening mee dat de voertaal overwegend Engels is. Zoals huidige abonnees op EEF NEWS waarschijnlijk al gemerkt zullen hebben, draag ik sinds kort ook een steentje bij aan de inhoud.

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 01:09