Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Nieuwe foto-albums: Algemene selectie en Filmpjes Egyptereis 2008 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
dinsdag, 25 maart 2008 23:08

Terug van een zeer enerverende Egyptereis ben ik druk aan de gang gegaan met het uitzoeken van de ruim 2800 foto's die ik gedurende deze reis geschoten heb. Nadat ik er een slordige 600 verwijderd had, heb ik voor u een selectie van de 314 mooiste, leukste en meest representatieve foto's samengesteld. Deze heb ik vervolgens stuk voor stuk nagelopen op kleine schoonheidsfoutjes en tot slot voorzien van naam, plaatsnaam, datum en commentaar.
De volgende stap is het nalopen van de resterende 1900 foto's. Hoewel ik voornemens ben deze allemaal op de website te plaatsen, zult u begrijpen dat dit veel tijd gaat kosten. Ik doe daarom een beroep op uw geduld en houd u desgewenst op de hoogte van nieuwe fotoalbums middels mijn nieuwsbrief.

Dus: nieuw op deze website:

Nieuw fotoalbum: Algemene selectie van mijn laatste Egyptereis. Mijn 314 beste, leukste en meest representatieve foto's heb ik voor u op een rijtje gezet. Zoals gezegd heb ik deze van zoveel mogelijk informatie voorzien. U kunt de foto's vinden door in het menu links te kiezen voor 'Foto-albums' en vervolgens aan de rechterkant te klikken op 'Egyptereis 2008'. Ik hoor graag wat u er van vindt!

Nieuw 'foto'-album: Filmpjes. Vrijwel alle filmpjes die ik deze laatste reis gemaakt heb met mijn foto-camera. Omdat ik over een nieuwe camera beschik, zijn deze korte filmpjes van betere kwaliteit dan die van 2007.

Tot slot: Op de voorpagina, maar ook in het menu, onder 'Nieuws' kunt de dagverslagen lezen die ik tijdens mijn reis op de website geplaatst heb. Op deze manier kunt u eens rustig (na)lezen wat we allemaal hebben meegemaakt.
Vergeet niet dat het nog steeds mogelijk is om commentaar achter te laten op de nieuwsberichten en dagverslagen. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om deze functionaliteit te verbeteren, maar het werkt wel.

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 01:09