Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Geen Egyptologisch Nieuws in februari PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
donderdag, 26 januari 2012 22:29

Ik vertrek op 29 januari voor een reis van bijna 4 weken door het zuidelijke deel van Afrika. Verder weg van Egypte dan ik hier in Nederland ben hoop ik toch meer te leren over het oude Egypte. Bijvoorbeeld door een bezoek aan de Okavango-delta in Botswana, waar nijlkrokodillen, nijlpaarden en heilige ibissen zich ophouden tussen de talloze papyrusplanten. Kortom: zoals de Nijldelta er in de oudheid ongeveer uit gezien moet hebben. Maar bijvoorbeeld ook door een bezoek aan de hoogste zandduinen ter wereld in Namibië.

Toch is het doel van deze reis vooral de kennismaking van andere bijzondere plaatsen in de wereld en het genieten van haar schoonheid. Daarom zal ik van deze reis GEEN blog bijhouden op IkZieZeGliefen. Wel kunt u in mijn volgende nieuwsbrief natuurlijk wel enkele hoogtepunten verwachten.
Tevens houdt deze lange reis in dat ik, voor het eerst sinds de oprichting van IkZieZeGliefen in 2007, in februari geen Egyptologisch Nieuws uitbreng. Bijzondere ontdekkingen of ontwikkelingen zal ik uiteraard wel opnemen in het nieuwsbericht van maart.