Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Vertragingen en ambities PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
woensdag, 13 juni 2007 22:26

De website is al een tijdje niet meer bijgewerkt. Dat is vooral te wijten aan tijdgebrek door drukte met werk, hobby's, het aanstaande huwelijk van Patricia (mijn zus) en Ton en andere activiteiten.
Daarnaast heb ik wat tegenslagen gehad bij het toevoegen van beschrijvingen bij foto's. De software waarmee ik de foto's op deze website publiceer is niet erg stabiel en gebruiksvriendelijk. Dat heeft meermalen tot gevolg gehad dat ik uren werk ben kwijtgeraakt.

Maar ik geef het niet op! Behalve de fotobeschrijvingen heb ik namelijk nog veel meer te doen aan de website...

  • Zo wil ik (op termijn) een plaatsenindex maken zodat men snel foto's van een bepaalde Egyptische site terug kan vinden.
    Verder wil ik een aantal specifieke foto's van vorige Egypte-reizen toe gaan voegen aan de site, zoals van de zonsverduistering van 2006 in Saloum en de nacht in de Witte Woestijn in 2004.
  • Ook lijkt er wat belangstelling te zijn voor een reisverslag. Misschien dat ik daar wel op enigerlei wijze gehoor aan geef, maar in welke vorm weet ik nog niet, daar ik a) al veel vertel bij de fotobeschrijvingen en b) mijn reisverslagen vrij feitelijk zijn en dus geen fascinerend leesvoer bieden.
  • Daarnaast zou ik (een selectie van) informatie uit mijn reissyllabi op de website beschikbaar willen stellen, maar ik weet nog niet in welke vorm ik dat het beste kan gieten.
  • De website zelf draait ook nog niet helemaal stabiel. Dat vereist ook nog het nodige werk.

Tot slot heb ik nog een reis voor te bereiden (voorjaar 2007), dus ook daar zal ik binnenkort mijn handen aan vol hebben.

Mocht u nog andere ideeen hebben voor mijn website, dan hoor ik dat heel graag! Stuur me even een e-mail en ik geef z.s.m. antwoord.

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 01:12