Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Toevoegingen februari 2009 PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
donderdag, 05 februari 2009 22:31

Het is zover: de laatste 3 fotoalbums van mijn najaarsreis 2008 staan op de website. 453 Foto's zijn toegevoegd aan de collectie, die hiermee op het indrukwekkende (al zeg ik het zelf) aantal komt van 5.977 foto's. Verder is er het Egyptologisch Nieuws van januari jl. en is de poll verwijderd.

Nieuw fotoalbum: Dinsdag 4-11-2008. 362 Foto's van het gloednieuwe Karnak Plaza en vrijwel het gehele Amontempeldistrict van Karnak, inclusief de Chonsoetempel, het kapelltje voor Osiris-hekadjet, de contratempels en het openluchtmuseum.
 
Nieuw fotoalbum: Woensdag 5-11-2008. 66 Foto's van een wandeling langs en deels over de sfinxenallee tussen Luxor tempel en Karnak tempel, inclusief een kort uitstapje naar de buitenzijde van de 10e pyloon, waar zelden toeristen komen.
 
Nieuw fotoalbum: Donderdag 6-11-2008. 25 Foto's, voornamelijk van de Oostelijke Woestijn bij zonsondergang, vanuit de lucht. Het einde van de reis. 

Egyptologisch nieuws januari 2009 (deel 2). Het belangrijkste nieuws van afgelopen maand en (bij wijze van uitzondering) enkele oude, maar opmerkelijke nieuwsfeitjes.
        
Uitslag laatste poll. Heeft deze poll (nog) bestaansrecht? Ook al stemde het merendeel voor 'ja', lijkt toch het tegendeel bewezen, omdat slechts 6 mensen hun mening gaven. Ik heb daarom de poll van de website gehaald. Bijkomend voordeel hiervan is dat de website hiermee wat rustiger oogt.
  
Kleine verandering nieuwsbrief. Na duidelijke signalen vanuit mijn 'publiek' over slechte leesbaarheid van de nieuwsbrief (waarvoor mijn dank!), heb ik de letterkleur aangepast van grijs naar zwart. Ik hoop dat het probleem hiermee uit de wereld is. Zo niet, dan moedig ik u aan om dit bij mij aan te geven.

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 00:55