Zoeken

Willekeurige foto

  • 7747 - Bjorn schaduw in Witte Woestijn - omgeving Farafra
  • Categorie: Egyptereis zomer 2012
  • Commentaren: 0

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Welkom op deze vernieuwde website! PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
zondag, 08 april 2007 22:00

Zoals u kunt zien is IkZieZeGliefen in een compleet nieuw jasje gestoken. Ik zeg het maar direct: ik zal er wel aan blijven knutselen, dus sta niet gek te kijken als de website er ineens weer heel anders uitziet!

De oude website was altijd al tijdelijk van opzet. Ik wilde zo spoedig mogelijk een selectie van mijn foto's op de website publiceren. Niet geheel zonder nostalgische gevoelens heb ik mijn basiskennis HTML weer bijgespijkerd om snel een eenvoudige pagina in elkaar te flansen. Na publicatie hiervan ben ik op de achtergrond hard bezig geweest om iets moois in elkaar te zetten wat een meer definitief karakter heeft. Het resultaat ziet u voor u!

De selectie van foto's die eerder al op dit webadres te bezichtigen was, is nu in andere vorm terug te vinden. De foto's zijn welliswaar niet veranderd, maar ik heb ze nu voorzien van datum, plaats en een korte omschrijving. Tevens ben ik bezig om de resterende 2.000 foto's langs te lopen en naam te geven, met als uiteindelijke doel ze op deze website te publiceren. Meer hierover op een later tijdstip.

Als u wilt, kunt u een berichtje achter laten in het gastenboek, of uw oordeel vellen in de poll onderin beeld.

 

Laatst aangepast op maandag, 15 februari 2010 01:16