Zoeken

Willekeurige foto

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Bekijk Gastenboek

Op deze pagina vindt u de berichten die reeds in het Gastenboek geplaatst zijn. Klik op de knop hieronder of scroll naar onderin de pagina om zelf een bericht te plaatsen.

Zoek een gastenboek bericht

Jef Buynsters
01-08-2012

IkZieZeGlieven meer dan een Website.
Hallo Bjorn, Mijn complimenten voor je website en je nieuwsbrief. De nieuwsbrief kijk altijd naar uit, vaak veel nieuwe ontdekkingen zijn er op te lezen. Ook je reizen en de daaraan gekoppelde foto's zijn leuk om te volgen. Ik steek er altijd wat van op en brengt mij ook op ideeen om te bezoeken in Egypte,

huisvanhorus
14-12-2011

lezing
Geweldige lezing Bjorn, volgend jaar nog zoéén?

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Kees Manders
30-11-2011

Wat een inzet!
Beste Björn, Ik wil mijn complimenten maken voor al het werk dat je in je website steekt. Je blijft zo uitstekend op de hoogte van al het nieuws. Ook de foto's die je erbij plaatst zijn geweldig. Blijf vooral zo doorgaan! Tot ziens op de donateursdag in Leiden. Met vele groeten, Kees Manders

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Kick Splinter
10-10-2011

Geweldig
Beste Bjorn, Jouw site zit erg goed en ook zeer fraai vormgegeven in elkaar. Elke ochtend kijk ik nu eerst op ikziezeglieven voor het laatste nieuws. Ik ben er erg blij mee, dus enorm bedankt!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Sander Romein
08-07-2011

voorpret
Ik ga in sept 2011 weer naar Egypte.Om inspiratie,ideeen,foto's,informatie en vooral wat voorpret te veroberen,ga ik de komende tijd je site vrij vaak bezoeken denk ik. Mooi gedaan! Complimenten.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

arganolie
04-07-2011

arganolie
hey, dit vind ik dus geweldig! Gr, arganolie

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Tyneman
13-04-2011

long time no see
Damn B, lang niet gesproken man. Ik dacht laat ik eens kijken of z'n site nog bestaat en jawel hoor. :) Jammer dat het gastenboek z'n laatste entry heeft in 2008, maarja ik probeer het maar. Je bent duidelijk nog helemaal into egyptologiosio, en wel nog wat serieuzer als een paar jaar geleden. Hopelijk spreken we elkaar nog eens. Groetjes, Martijn

Website

Philippe Gossaert
27-02-2011

Foto's Nubië
Echt weer genoten van jouw knappe foto's, Bjorn! Fijn dat je dit publiceert, evenals een bedankje voor jouw ongeëvenaarde nieuwsbrief, telkens weer.

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website

Wim Baris
29-11-2010

geen
Hallo Bjorn, Op je webside ben ik nieuw. Heb nooit naar Egypte gereisd, maar ben wel geïnteresseerd. Afgelopen woensdag hoorde ik je in Leiden , bij "Huis van Horus" je voorstellen aan de nieuwe spreker. Nu weet ik wie je bent. In de zaal zat ik achter je. Hoop woensdag a.s. persoonlijk met je kennis te maken. Houd dit bericht maar buiten de gepubliceerde berichten. Het voegt niets toe aan de inhoud van je site. Wim Baris, Schiedam.

Noortje en Gerrit
10-06-2010

Thot Heuvel
Dag Bjorn, zoals gewoonlijk genoten we van je foto's en ditmaal vonden we je foto's en de beschrijving van de Thot heuvel boeiend en erg leerzaam

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Monique en Sharon
20-12-2008

Dank je wel!
Beste Bjorn, Nogmaals bedankt dat wij deze site als bron mogen gebruiken voor Egyptologisch Nieuws. En natuurlijk zullen we altijd de link naar Ikziezegliefen plaatsen. We zijn erg onder de indruk van deze mooie en informatieve site en we hopen dat je er nog vele jaren met plezier aan zult werken.

Website

ToosQ
14-12-2008

Filmpje
Leuke foto's, maar inderdaad hele leuke filmpjes. Doet mij verlangen naar een fietstocht daar! Had je een aanloper met je fiets? Toch stug doorgefietst. Stoer hoor. Tot later.

Anja
03-12-2008

foto`s
Hoi BJorn Over een paar avonden verspreid heb ik je nieuwste foto`s zitten bekijken. Ze zijn prachtig geworden waarvan er een flink aantal zeer kleurrijk. Je hebt zo weer veel gezien. Op naar je volgende reis in April. liefs mam

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Marja
23-08-2008

Fantastisch
Hoi Bjorn Ik heb genoten van de foto's echt geweldig gedaan.Ook je hele site is heerlijk om te verblijven. Het is leuk om de vakantie opnieuw te beleven.

Lida
01-08-2008

Geweldig
Hey Bjorn, Dank zij de rustige periode nu op mijn werk, kan ik eindelijk eens op mijn gemak alle foto's bekijken van de afgelopen reis. Geweldig om alles weer terug te zien, zit nu achter mijn pc op de receptie en doe de reis nog eens dunnetjes over.... :-)

Cleopetra
30-07-2008

Opgelucht?
Je bent zeker nu wel opgelucht dat al je foto's op de website staan? De laatste serie die je geplaatst hebt zijn heel mooi. Ik zag prachtige sfeerbeelden van Giza! Je moet er maar net oog voor hebben. Tot mails.

ANNA
26-06-2008

Herbeleving
Hallo Bjorn,Mooi om de reis nog eens te beleven met deze uitgebreide foto reportage en duidelijke info.Ik kan het eindelijk bekijken op mijn laptop.Dank voor het vele werk dat je er ongetwijfeld aan gehad hebt.Groetjes Anna

Jilles
28-04-2008

site
He Bjorn Hardstikke puik die nieuwe onderdelen, met name de panoramafoto!. De website wordt steeds beter en menig professionele ksn er een puntje aanzuigen. Ga vooral zo door. Kunnen wij fijn van meegenieten!

Sandra Ottens
31-03-2008

Tof!
Hoi Bjorn, Ik vind je website geweldig om te zien! Ik was reuze benieuwd naar die reis die jullie laatst gemaakt hebben, en veel van de vorige reizen ook, trouwens. Ik ben tegenwoordig fulltime Egyptologiestudent, dus heb geen tijd noch geld om mee te gaan. Leuk dus om via de foto's en verhalen toch een beetje mee te leven ... Zie ik toch nog iets van dat drielandenpunt ...

Dré
24-03-2008

Geweldig
Dit ziet er weer fantastisch uit. Weer een kwaliteitsstap verder dan in 2007. Ook het reisverslag doet een hele hoop dingen weer terugkomen. Ben erg benieuwd naar de volgende foto reeksen. Keep going. Het was weer een fantastische reis en een geweldige ervaring. Groet Dré

Philippe Gossaert
24-03-2008

Genoten van de foto's.
Zoals veel mensen hier al duidelijk gemaakt hebben, kan ik enkel volmondig beamen dat het inderdaad echt genieten is van de vele foto's op jouw website. De beelden zijn van zeer goeie kwaliteit en het is een plezier om de reisverslagen en jouw commentaren te volgen. Ook deze keer weer, naar aanleiding van jouw laatste reis - in 2008 dus. Bedankt.

Rob Hopman
24-03-2008

Mee genieten!
Bjorn wat geniet ik weer van je foto's van 2008. De presentatie doet mij iedere keer weer versteld staan. Wat een werk moet dat zijn geweest. Ik heb wel moeite met het lezen van de tekst bij de foto's. Deze verdwijnt voor mij wel heel snel. Kan ik daar iets aan veranderen?

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

PrinceR
18-02-2008

toch mooi dat bloggen
he die Bjorn, erg mooi/ leuk om je reiservaringen zo mee te kunnen lezen. [nag]Mister nitpicker, je heb wel hier en daar wat woestijnzand in de oogjes bij het bloggen, maar een kniesoor die daar op let ;-P[/nag] Succes met het verdere verlooop van je reis, geniet er nog van zolang ie nog mag duren. Daarna mag je voorlopig weer ff afkicken. Mzzl.

Jilles
14-02-2008

fantastisch!
Ha Bjorn. Geweldig dat dagboek van je reis in februari 2008. Prima voor het thuisfront te volgen en ook de weetjes die buiten de context vallen van het reisdoel zijn leuk. Heb commentaar geschreven, maar is volgens mij niet helemaal goed gegaan. Ik hoop dat je reis tot het einde toe net zo geweldig blijft verlopen en wij mogen meegenieten en voor later: welkom thuis!

Huub Pragt
08-02-2008

Egyptoloog
Hallo Bjorn, We staan aan het begin van een nieuw avontuur. Dit keer de Delta, Sinaï en Fayoem. Ik ben zo benieuwd naar afgelegen plaatsen die we dit keer gaan bezoeken. Geweldig dat men in Nederland en België de reis kan volgen via jouw dagboek!

Gerard
08-02-2008

Reis
Hoi Bjorn, Op de valreep nog even een goede reis toegewenst. Misschien zien we elkaar in Luxor nog. Ik ga a.s. woensdag een week je Luxor doen. Ik ga je reis in ieder geval volgen via je Mamblog (als het deze digibeet tenminste allemaal gaat lukken. Nogmaals veel plezier en het zal ongetwijfeld weer veel prachtige fotos opleveren.

Rob
15-01-2008

mooie website
erg mooie website met veel interessante dingen over het oude Egypte, mooie foto's. De sfeer van de website is perfect, net alsof je er deel vanuit maakt. Groeten Rob

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website

Toos Q
01-10-2007

update
Hallo Bjorn, Ik zit weer te genieten van je webbsite! Het is te hopen voor ons, dat je nog tijd overhoud om het bij te houden. Hartelijke groet

Pia
11-09-2007

Talent
Hoi neef! Ik wist niet dat je zoveel talent had! Zowel voor de website als voor fotograferen. Jorgen en ik zijn ooit 1 keer in Egypte geweest, maar hebben heel wat gemist zo te zien..... Heel veel plezier en succes gewenst verder. Groetjes, tante Pia

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website

oma koopmans
11-09-2007

Prachtig!
hallo bjorn prachtige fotos ook mooie blauwe luchten wat veel zeg! is er nog iets over om te bezichtigen. zal wel he? hoe vindt je myn eerste computer les? groetjes van oma en opa pia en jurgen

Huub Pragt
25-08-2007

Reisherinneringen
Hallo Bjorn,Erg leuk dat je de reisimpressies zo goed hebt uitgewerkt. De prachtige foto's en pakkende teksten geven een goed beeld. Het roept ook voor mij weer een heleboel geweldige herinneringen op.

Gerard
24-08-2007

Witte woestijn
Hoi Bjorn, Heerlijk weer even in de witte woestijn gebivakkeerd. Wat een prachtige foto's. Ik had alleen mijn jerinnering aan 1 nacht in de WW in 2001, maar nu niet meer. Als ik wil kan ik even terug. Bedankt, Gerard en Walda.

Jolanda en Roel
22-08-2007

Prachtig!
Ha die Bjorn, Wat een prachtige website heb je gebouwd! En wat leuk om daar dan foto's en herinneringen op aan te treffen waar wij deel van uimaakten. Net of we weer even op reis zijn, samen met heel veel andere bekende bezoekers van jouw site.

Petra
21-08-2007

Qoernatempel
Hi Bjorn, Het was weer even tijd voor een visite. Jammer dat ik je niet gezien heb op het dak. (Volgens mij is hier ook nog een liedje over?) De sfeerbeelden van het Qoernadorpje zijn toch prachtig! Struinersgroeten van Cleopetra

Hemmo
21-08-2007

Hulde!
Hallo Bjorn, vandaag zag voor het eerst je website.In een woord prachtig. Duidelijk en overzichtelijk opgezet. En een hoop interessante informatie. Ik zal hem vaak bezoeken. Tot ziens bij een van Huub's volgende cursussen. Groet

Rob Hopman
21-08-2007

Heimwee
Hallo Bjorn. Ik sta versteld van jouw fantastische site. Geweldig om daar gebruik van te mogen maken. Ik hoop dat je genoeg tijd zult vinden om er nog lang mee door te gaan want alle herinneringen aan Egypte komen daardoor weer boven. Avondkrijtje (voor ingewijden), Rob P.S: Ik ben nog wel steeds op zoek naar het punt waar Nederland, Belgie, en Luxemburg bij elkaar komen.

Gast/Véronique
10-08-2007

Wordt steeds mooier!
Hallo Bjorn, Een hele tijd geen tijd genomen om naar je site te kijken, maar nu dus wel. Prachtig. Ik kan me overigens goed voorstellen dat een uitleg bij elke foto wat veel werd! Groetjes

Jef
08-08-2007

Mooi
Hoi Bjorn, mooie site. Is nu opgeslagen onder mijn favorieten, kan ik nog eens lekker terug kijken.

Het Huis van Horus - Marcel Zitman
04-08-2007

Complimenten Bjorn - mooie website !
Hallo Bjorn, Wat een fantastische mooie website, ook met schitterende foto's ! Leuk dat je onze Stichting zelf al had opgenomen in je links, zonder dat wij dat in eerste instantie hadden gezien ! We heben je natuurlijk ook opgenomen onder onze 'handige links', diverse databases, je staat direct onder Amarna. Vriendelijke groet Marcel Het Huis van Horus

Rob
15-07-2007

lof
Bjorn, je overtreft jezelf telkens weer. Ik heb vol bewondering je site bekeken, zowel qua lay-out als qua inhoud heel veel lof! Ik hoop dat hij nog lang voor ons beschikbaar blijft!

Gast
09-07-2007

overzichtelijke website
heel overzichtelijke en duidelijke website !Trouwens heel originele websitebenaming. Bij de glorie van Amon-ra !

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website

Philip Arrhidaeus
08-07-2007

Mooie foto's
Jouw site valt op door de originele presentatie en de mooie foto's. Knap!

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Petra
18-06-2007

Thot
Bij Noet, wat heb je dat weer knap gedaan Bjorn! Knap die foto's van de litanie. Keurig aan elkaar geplakt.Ik zie Thot goedkeurend knikken, dus je kunt tevreden zijn! Geweldig.

Margreet
17-06-2007

Heimwee
Mijn herinneringen aan deze bijzondere struinreis worden meteen weer bijzonder levendig als ik jouw site bezoek. Ik maak ook dankbaar gebruik van jouw site om mijn "tekorten aan te vullen.

Patricia
17-06-2007

gedichtje?
Prachtige site hoor Bjorn, heel knap gemaakt en erg overzichtelijk! Als ik het mij goed herinner heb jij ook eens iets met Egyptische poezie gedaan. Lijkt me leuk om eens een zelfvertaald Egyptisch gedicht te lezen op deze site. Ideetje?

Gerard,Ed,Rina,An (en Hanneke!)
03-06-2007

groeten uit Rossum
Ha die Bjorn, wij staan hier met zijn vijven in ademloze bewondering voor jouw site. Wij zijn vandaag bijeen in Rossum om onze reis in oktober naar Luxor voor te bereiden!!!!!! Hanneke kent jou nog niet. Maar dat komt wel een keer. Op 9 juni????? Wij zullen je heel erg missen in Luxor, en dat is serieus bedoeld!! An weet nu ook hoe ze de foto's moet bekijken, dus je hoort of leest haar binnenkort ook wel een keer. De groetjes van allemaal!

Sandra
22-05-2007

Mooie site!:)
Hoi Bjorn, Geweldige site. Mooie lay-out, goede informatie en mooie foto's. Vooral het "drielandenpunt" met het reclamefilmpje vind ik geweldig op je site;)

Petra
20-05-2007

Per dag!
Kijk Bjorn, dat had ik je nu net willen vragen of je de reis ook per dag kon indelen. En zie, mijn wens is in vervulling gegaan. Je hebt knap werk verricht en met je website doe je alle struiners een heeeel groot plezier en gaan wij in gedachten weer even terug naar dat mooie land.

Dré
19-05-2007

Fantastisch.
Hi Bjorn. Ik heb nog niet alle foto's kunnen bekijken, maar het geheel ziet er fantastisch en erg overzichtelijk uit. Mijn komplimenten.

Ed
19-05-2007

Mooi geworden
Hé Bjorn, Je website is echt mooi geworden, mijn complimenten. Ik heb nog niet alle foto's bekeken maar ga dat zeker doen!

Lida
14-05-2007

Toppie !!
Hey Bjorn, Je site is echt mooi geworden! Mooi overzicht van de hele reis, en goed gedaan met de bijschriften. Gewoon TOP dus !

Huub Pragt
11-05-2007

Ik zie ze steeds meer glieven
Hallo Bjorn, een prachtige website is het geworden. Heel overzichtelijk met prachtige foto's van onvergetelijke reizen. Mijn complimenten. Huub

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Website

Rina
09-05-2007

te gek
Ha Bjorn, helemaal te gek, je site. Soms vraag ik mij af of wij dezelfde reis hebben gemaakt. Jij hebt echt geen detail gemist! Ik wacht met spanning op de volgende update.

Gast/Véronique
04-05-2007

Was even terug in Aswan
Hallo Bjorn, Hartstikke mooie site, was weer helemaal terug op 'mijn' rots in Aswan. Ook de andere foto's en filmpjes geven een mooi beeld van de reis. Ik zal zeker regelmatig surfend terugkomen naar je site.

Jilles
21-04-2007

Prachtig
Geweldig mooie foto,s, die ook iets laten zien van de minder bekende plaatsen. Informatieve bijschriften. De presentatie zelf geeft goede mogelijkheid op snelle wijze veel foto's door te lopen. Ook is erg leuk en relativerend naast al dat serieuze werk, dat er in de kantlijn humoristische uitspraken staan! De sitenaam in de fotobalk boven zou van mij iets duidelijker mogen. Al met al een fraaie website waar menigeen veel genoegen aan zal beleven.

Struiner Petra
18-04-2007

Vliegende Waauw!
Hi Struiner Bjorn, Bovenstaande titel is ongetwijfeld wel bekend bij jou. Ik ben zeer onder de indruk van je website, die ziet er super uit. De foto's geven mij weer Egyptische kriebels. Het zal je niet verbazen als ik zeg nog heel vaak in je foto's te duiken? Ma'a al salama! Cleopetra

Gast/mam
17-04-2007

geweldig
Hoi Bjorn, ik vind je site geweldig geworden en zal zeker nog eens de moeite nemen om de foto's nog eens te bekijken. Ook Conny zal je site bezoeken als hun p.c. het tenminste inmiddels niet heeft begeven.

Gast
02-04-2007

Gaat de goede kant op
Het begint zo langzamerhand al heel wat te worden nu er vulling bij is gekomen. De site ziet er reeds goed uit !! Keep on going.


Aantal Gastenboek berichten: 58